Widzę, że jest konkurencja X-Grapha'y, ale X-Grapha wyjdzie spod szarego tła na trochę lepszą grafikę. Trochę lepszą dlatego, żeby pokazać gdzie można zmieniać obrazki, a nie żeby z gotowca robić biznes.
Spox umiem czytać lecz po 10 h pracy na słońcu .....
Widzę, że jest konkurencja X-Grapha'y, ale X-Grapha wyjdzie spod szarego tła na trochę lepszą grafikę. Trochę lepszą dlatego, żeby pokazać gdzie można zmieniać obrazki, a nie żeby z gotowca robić biznes.
Projekty[Yakuza .NET]:
Era of Knights v.0.10, Pokemon RPG v.0.50, GTA RPG v.1.40.
Wydaj swoją grę w TubeShadow.com. Email: admin@tubeshadow.com
POMÓŻ URATOWAĆ mySQL!
Chce ktoś polską wersje silnika pod GTA? Pobrałem i spolszczyłem +90%) Tylko panelu admina nie spolszczyłem, tak wszystkie opcje w grze są spolszczone. Panel admina też spolszczę nie długo. Zmodyfikowałem trochę silnik (opcje pododawałem i poodejmowałem)
Jak chce ktoś link do uploadu to pisać na GG: 15809948.
Wersja testowa spolszczonego silnika (wersja która jest na serwerze jest nieco mniej spolszczona od tego co chcę zaproponować).
Daj tu, a nie piszesz żeby pisali ci na GG, za pół roku ktoś zobaczy twój post, a ty już o tym zapomnisz i ten ktoś nie uzyska twojego niepełnego spolszczenia o ile będzie chciał.
Projekty[Yakuza .NET]:
POMÓŻ URATOWAĆ mySQL!
ja bym poprosił o ten silnik zobaczymy co ciekawego można wykorzystać:P
ja się zajmuje nowymi wersjami GTA RPG, nie by McCodes jakby niektórzy niezrozumieli i nie śpieszę się z projektem.
Projekty[Yakuza .NET]:
POMÓŻ URATOWAĆ mySQL!
Ok oto upload. Nie wygasnie bo jest na moim serwie. Trochę to trwało zanim umieściłem link bo jeszcze zmieniałem wpisy w bazie danych (spolszczałem co sie dało).
Link Fatal Error<- Pod tym linkiem umieszczę ten upload, ale zanim to zrobię postaram sie dokończyć spolszczenie.
CrakeR znika...
no to czekamy
Czy silnik McCodes jest darmowy i dowolnie w nim grzebać i przerabiać?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks